top of page

WINKELBELEID

Verzendbeleid

VERZENDBELEID

Voeg hier meer informatie toe over je verzendmethoden, verpakking en kosten. Gebruik duidelijke taal om vertrouwen op te bouwen en ervoor te zorgen dat je klanten loyaal blijven!

Onderdeel verzendbeleid: Klik hier om eigen tekst toe te voegen en te bewerken. Het is simpel. Klik op "Tekst bewerken" of dubbelklik om details over je beleid toe te voegen en het lettertype te wijzigen. Vertel je gebruikers hier wat meer over jezelf.

Retourbeleid

RETOURBELEID

Dit is een paragraaf over het retourbeleid. Laat je klanten hier weten wat ze moeten doen als ze van gedachten zijn veranderd over hun aankoop of als ze niet tevreden zijn met een product. Een duidelijk restitutie- of omruilbeleid is een goede manier om vertrouwen op te bouwen en ervoor te zorgen dat je klanten met een gerust hart bij je kopen.

Dit is de tweede paragraaf voor het beschrijven van je beleid. Klik hier om eigen tekst toe te voegen en te bewerken. Het is simpel. Klik op "Tekst bewerken" of dubbelklik om details over je beleid toe te voegen en het lettertype te wijzigen. Vertel je gebruikers hier wat meer over jezelf.

Betaalmethode

BETAALMETHODES

Credit / Debitcards
PAYPAL

Offline betalingen

FAQ'S

FAQ'S

 • Kan ik een afbeelding, video of gif aan mijn vragen toevoegen?
  Ja. Om media toe te voegen moet je de volgende stappen volgen: Ga naar de instellingen van de app Klik op 'Vragen beheren' Maak of selecteer de vraag waar je media aan toe wilt voegen Bij het bewerken van je antwoord klik je op de video, afbeelding of het GIF-pictogram Voeg media vanuit je bibliotheek toe en klik op 'Opslaan'.
 • Hoe voeg ik een nieuwe vraag en antwoord toe?
  Volg de volgende stappen om nieuwe veelgestelde vragen toe te voegen: Klik op de knop 'Vragen beheren' Klik vanaf het dashboard van je site op 'Vraag toevoegen' en voeg een nieuwe vraag en antwoord toe Elke nieuwe vraag moet aan een categorie worden toegewezen Klik vervolgens op 'Opslaan' en daarna op 'Publiceren'. Je kunt je vragen en antwoorden altijd aanpassen, de volgorde wijzigen en andere categorieën selecteren.
 • Hoe kan ik de titel bewerken of verwijderen?
  Je kunt de titel van de veelgestelde vragen aanpassen in de indelingen. Wanneer je de titel niet wilt weergeven, kun je deze eenvoudig uitschakelen onder 'Informatie'.
 • Wat zijn veelgestelde vragen?
  Veelgestelde vragen kunnen gebruikt worden om snel algemene vragen te beantwoorden over je bedrijf, zoals 'Naar waar kunnen producten verzonden worden?', 'Wat zijn de openingstijden?', of 'Hoe kan ik een dienst boeken?'. Met veelgestelde vragen kunnen mensen op een eenvoudige manier op je site navigeren en de SEO van je site verbeteren.
bottom of page