top of page

GRAFISCH WERK

DESIGN & FOTOGRAFIE

LEEG

PORTFOLIO

Ontdek de veelzijdigheid van mijn creatieve werk. Als grafisch vormgever is mijn focus gericht op conceptueel denken en het vertalen van ideeën naar visuele boodschappen. Dit stelt me in staat om nauw samen te werken met bedrijven en merken, en hun identiteit te vormen met doordachte ontwerpen.

Binnen mijn eigen bedrijf, D&A Creative Business, werk ik zij aan zij met mijn zus om creatieve oplossingen te bieden aan diverse klanten. Van logo-ontwerp tot branding, van drukwerk tot digitale media, wij zetten onze expertise in om unieke en impactvolle visuele communicatie te leveren.

Daarnaast ben ik ook werkzaam bij een werkgever, waar ik mijn grafisch vormgevingsvaardigheden verder ontwikkel en meedraai in uiteenlopende projecten. Dit biedt me de mogelijkheid om mijn horizon te verbreden en te blijven groeien als professional.

DRIEENDERTIG

D&A CREATIVE BUSINESS

Ons creatieve bureau, opgericht door mijn zus en ik, vertaalt jouw unieke verhaal naar indrukwekkende visuele content. Van logo's en huisstijlen tot boeiende content en aantrekkelijke lay-outs, we gaan tot het uiterste om te verrassen. Ontdek ons geheim door met ons samen te werken en laat ons jouw social media beheren. Samen brengen we jouw bedrijf naar nieuwe hoogten!

WERK PROJECTEN

FYI: DENK DAT IK VERLIEFD WORD

PROJECTS:

Een variatie aan projecten voor een jong, innovatief, internationaal opererend bedrijf met talloze succesvolle webshops. 
Binnen dit bedrijf werk ik als grafisch vormgever en fotograaf. Hiervoor werk ik zowel aan drukwerk projecten als online campagnes en productdesign. 

FRAGIEL BETON

PHOTOGRAPHY:

Binnen dit bedrijf werk ik veel met fotografie, deze wordt ingezet op de social media, websites, voor online (en offline) campagnes en drukwerk voor in het magazine voor onze klanten. 

DE MAAN IS ROZE
bottom of page