top of page

STILLEVENS

SCHILDERIJEN &
HOUTSNEDES.

LEEG

STILLEVENS

Het verleden raakt uit het zicht door lagen en lagen van opeenvolgende ervaringen. In feite verdwijnt het verleden nooit helemaal.

Ik schilder nog steeds stillevens van mijn opa, ook al kun je ze niet zien.

Mijn zoektocht naar inspiratie leidt me naar de schoonheid die verborgen ligt in alledaagse momenten. Als schilder en fotograaf creëer ik levendige stillevens op mdf-panelen, gebruikmakend van de rijke textuur van olieverf en relief van houtsnedes.

Mijn creatieve proces begint vaak met schetsen uit het dagelijks leven. Ik observeer en verzamel fragmenten die me intrigeren, en breng ze tot leven in deze stillevens. 

DRIEENDERTIG

POLAROIDS

Naast schetsen gebruik ik ook fotografie als een belangrijk hulpmiddel om mijn stillevens te creëren. Met behulp van polaroids leg ik vluchtige momenten vast, momenten die anders verloren zouden gaan. Deze foto's dienen als referentie voor mijn schilderijen en helpen me om de essentie van het moment te bewaren.

Elk schilderij vertelt een uniek verhaal, een moment dat is vastgelegd en vereeuwigd. Ik hoop dat mijn werk je raakt en je uitnodigt om de schoonheid te ontdekken die verscholen ligt in de alledaagse wereld om ons heen.

bottom of page